2ª edició del Concurs fotogràfic del Calendari de Celebracions del Raval

31/08/16

Amb l’objectiu d’implicar els veïns i veïnes del barri en la realització del Calendari de Celebracions del Raval 2017, el Grup Interreligiós del Raval convoca la segona edició del concurs de fotografia “El Raval des dels teus ulls”, per a que tothom qui ho desitgi pugui presentar les seves imatges per il·lustrar aquest calendari.

Les fotografies hauran de reflectir la convivència del barri, la seva diversitat cultural, la seva arquitectura, la seva gent, els seus racons, les seves festes i celebracions, i en general, qualsevol aspecte que es vulgui ressaltar i mostrar del barri, a través dels ulls dels qui l’habiten.

Es podran presentar imatges a concurs des de l’1 de juny fins el 20 de setembre de 2016. Les imatges s’hauran d’enviar en format digital, a tamany original i amb una resolució original de, com a mínim, 300 ppp al correu electrònic comunicacio@totraval.org, amb la frase “CONCURS FOTO” a l'assumpte del missatge. També es podran pujar a Instagram amb el hashtag #ravaldesdelsteusulls, però només entraran a concurs aquelles que s’enviin per correu electrònic amb les característiques abans esmentades i que estiguin en un format vàlid per a la seva impressió.

Podeu descarregar les bases al web de la Fundació Tot Raval.

En les fotografies on apareguin persones a qui se'ls pugui distingir el rostre, s’ha de comptar amb el respectiu permís d’ús d’imatge. Podeu descarregar el model de permís adjunt, que es pot fer servir en el cas que es necessiti.

La comunicació de les fotografies guanyadores es farà entre l’1 i el 15 d’octubre de 2016.