Ets un equipament cultural i vols sumar-te al Raval Cultural?


El Raval és un barri molt ric en oferta cultural. Diàriament hi ha aproximadament més de 50 activitats a fer, entre actes puntuals, exposicions i actes permanents. El Raval Cultural no és sinó un espai que aglutina tots els equipaments que ofereixen aquesta programació cultural.

Si ets un equipament i vols sumar-te al Raval Cultural, t'animem a que omplis aquest formulari online. Només et demanem que compleixis un o més els següents requisits:

  • Portar a terme activitat oberta a tothom.
  • Tenir un espai expositiu que es pugui visitar lliurement.
  • Realitzar cursos, presentacions o jornades, a les que tothom s’hi pugui inscriure.

D'aquesta manera, apareixeràs al web i comptaràs amb tots els canals de difusió amb els que comptem:

L'agenda

En una mateixa pàgina, gairebé més de 50 activitats diàries, entre actes puntuals, exposicions i actes permanents. Tota l'oferta del Raval en un sol clic, perquè l'usuari pugui escollir i quedar-se amb ganes de més.

La Guia de Barcelona

El que sumis al Raval Cultural, ho sumaràs també a la Guia de Barcelona, l'agenda de referència a la ciutat. És l'agenda directa de l'Ajuntament de Barcelona, i també el que milers de ciutadans i ciutadanes consulten diàriament.

Les notícies

El que t'interessa destacar especialment, que vols que vagi més enllà de l'agenda. Tot una secció amb allò destacat que es cou i que viu al Raval.

El butlletí setmanal

El més destacat de la setmana, amb enllaços directes a l'agenda, els vídeos i les notícies del web. S'envia cada dimecres i actualment ho reben gairebé 2.000 persones.

Les xarxes socials

Twitter, Facebook, Instagram, Youtube... formen part del dia a dia, i avui ja gairebé els consultem més que qualsevol plataforma online. Nosaltres hi som, i no ens n'estem de difondre tot allò que ens envieu. A més, t'animem a que facis servir l'etiqueta #RavalCultural, perquè d'aquesta manera podrem seguir allò que fas.

Un cop afegit al directori d'equipaments, ja ens pots començar a enviar tota la informació de les teves activitats. Consulta-ho aquí!

Sumar-se al Raval Cultural és ràpid i senzill, però si tens qualsevol dubte o necessites més informació, ens pots: