Exposició "Huellas de mujeres geniales"

Del 09/01/2018 al 29/01/2018


Aquesta exposició recull el treball i la trajectòria vital de trenta dones en els àmbits de l'activisme polític, l'art, el pensament, l'educació, l'esport i la ciència. Entre elles, Marie Curie, Hannah Arendt, María Zambrano, Ana María Matute, Coco Chanel o Maria Montessori, per exemple, i cinc catalanes, Josefina Castellví, Teresa Claramunt, Ana Matnadze, Victoria Camps i Araceli Segarra.

Sota el títol "Huellas de Mujeres Geniales", la Plataforma d'Associacions de Dones NOSOTRAS fa un homenatge a un nombre simbòlic de dones del segle XX que representen de forma visible les accions de milers de dones per al desenvolupament i evolució de la humanitat.
Les dones han marcat grans fites en la història. Hi ha hagut pioneres excepcionals en tots els camps de la ciència, l'art, la política o l'educació, i molts dels seus èxits han suposat un benefici per a les generacions següents. Malauradament, no sempre són prou coneguts aquests èxits, bé perquè s'ha silenciat la seva tasca pel fet de pertànyer al sexe femení, bé perquè la dona no sempre va tenir la consideració que avui té en les societats occidentals modernes.

Aquesta exposició és una manera més de fer visible les seves accions.

Es poden reservar les visites guiades gratuïtament aquí


Organitzat per: Plataforma Nosotras

Web i dades de contacte

Web:
www.huellasdemujeresgeniales.com
Facebook:
www.facebook.com/HuellasDeMujeresGeniales
Telèfon:
934037728
Telèfon:
934037729
Informació:
934021100 UB
Fax:
934037733

Horaris

De dilluns a divendres de 10:00h a 20:30h.

Preus

Entrada Gratuïta.