Hotel España - HB-000073

L'Hotel Espanya 4 * està situat al centre històric de Barcelona, al costat de la Rambla. Aquest Hotel va obrir les seves portes originalment l’any 1859 sota el nom de Fonda d'Espanya, per a posteriorment ser reformat pel cèlebre arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner, a principis del Segle XX.

El 2010 l'hotel va ser integralment rehabilitat per recuperar l'esperit que en el seu moment va concebre Domènech i Montaner. De l'acurada recuperació dels espais modernistes destaquen els frescos esgrafiats de Ramon Casas al Saló de les Sirenes i la Xemeneia de l'escultor Eusebi Arnau.

L'Hotel Espanya disposa de 83 habitacions, equipades amb les més modernes tecnologies, salons que destaquen per la seva singularitat, el Restaurant Fonda Espanya, el Bar Arnau i l'espectacular Terrassa Alaire Ramblas. La gastronomia del Hotel està assessorada per Martín Berasategui.

La gastronomia és una de les grans apostes de l´ Hotel España, que té Martín Berasategui com a director gastronòmic. Al restaurant Fonda España, Martín Berasategui recupera l'antic concepte de les fondes apostant per la cuina més tradicional de la terra amb un gest d'actualitat. Al capdavant dels fogons de la Fonda España hi ha el xef Xavier Sender, amb anys d'experiència sota la direcció de Martín Berasategui.

El restaurant s’ubica al menjador modernista originalment projectat i decorat per Domènech i Montaner, un entorn d’un ric interès patrimonial en què els elements històrics potencien i inspiren els nous.

Actualment, es pot visitar aquesta joia del modernisme català del segle XIX reformada per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner i així conèixer la seva història més de prop. Les visites s’inicien a la recepció de l’hotel i la durada aproximada és de 40 minuts.

Web i dades de contacte

Web:
www.hotelespanya.com
E-mail:
info@hotelespanya.com
Telèfon:
935500000
Fax:
935500007

Activitats

Seccions d'aquest equipament

Localització
C Sant Pau, 9*11
Com arribar