Les galeries del Raval etHALL i Àngels Barcelona participen al Barcelona Gallery Weekend

L’edició d’enguany converteix aquest cap de setmana el Raval, i tota la ciutat, en un punt de trobada, intercanvi i inspiració del sector artístic contemporani.

El Centre Arts Santa Mònica, el CCCB, La Capella i el MACBA són altres entintats del barri que també formen part de la programació, en aquest cas paral·lela, del BGW 2016.

Des d’aquest dijous 29 de setembre, i fins al 2 d’octubre, els amants de l’art, els col•leccionistes, els professionals i artistes tenen una  cita amb la segona edició de la Barcelona Gallery Weekend, que enguany compta amb la participació de 23 galeries, d’una fundació i produeix cinc intervencions artístiques en espais singulars de l’àrea metropolitana.

El programa es complementa amb una programació paral•lela d’exposicions i esdeveniments a project spaces, institucions i museus, així com rutes guiades (Gallery Walks) per barris obertes al públic i de caràcter gratuït.

Les galeries del Raval Àngels Barcelona i etHALL participen a la cita com a representants del barri amb més concentració d’entintats culturals de la ciutat.

L’horari de les galeries és de dijous 29 de setembre de 17.00 h a 21.00 h (les exposicions s’inauguren a les 19.00 h) i del divendres 30 de setembre a diumenge 2 d’octubre: d’11.00 h a 19.00 h

La visita guiada del Raval, (Gallery Walks) comprén un recorregut per la Galeria Trama, al carrer Petritxoll 5, on comença la ruta, la Galeria d’Art Àngels Barcelona i la galeria etHALL. La cita és el dissabte 1 d’octubre, a les 15h. És gratuïta. Les places són limitades i es requereix inscripció prèvia, cal enviar e-mail a: bgw@artbarcelona.es.

Programació paral·lela Els principals centres artístics de Barcelona i L’Hospitalet se sumen al programa general del Barcelona Gallery Weekend 2016. És una programació paral·lela d’exposicions a 5 Project spaces i 18 institucions i museus.  Al Raval, el Centre d’Arts Santa Mònica, el CCCB, La Capella i el MACBA són les entintats que formen part d’aquest programa i circuit amb les seves exposicions actuals.

Aquesta iniciativa està organitzada per Art Barcelona, l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de BarcelonaEl comitè de selecció ha estat format pels crítics i comissaris Montse Badia, Àlex Mitrani i Joana Hurtado.

Galeria d'Art Àngels Barcelona  Pintor Fortuny, 27

Pep Agut, Penélope

Pep Agut (Terrassa, 1961) ha treballat durant 30 anys sobre models genèrics plàstics mentre Penélope teixia. Pep Agut, com Ulisses, viatjava pel món amb la seva obra. El resultat és el teixit de Penélope, i no pas l'obra de Pep Agut.

etHALL  Joaquín Costa, 30

June Crespo, Chance Album nº1

June Crespo (Pamplona, 1982) presenta part de la seva producció recent. Instal•lacions escultòriques que són un amalgama de resina, metall, ciment, ceràmica i imatges impreses, barrejat amb elements funcionals com a canonades i frontisses, portadors d'informació que duen a l'espectador a la subjectivitat. Una mescla de paisatges mentals i experiències físiques.