Projecció del documental "Laughing to Death" (Morir de riure)

17/02/2018


Estrena a Espanya del documental "Laughing to Death" (Morir de riure, 2016, 100', VOSE) dedicat a la llibertat d'expressió, l'humor i la sàtira política, realitzat pel periodista i parlamentari europeu per Syriza, Stelios Kouloglou, amb la seva presència i debat posterior.

Una sessió dedicada a les relacions entre l´humor, el poder i la sàtira política. Un assumpte que abordarem en un acte doble, amb la projecció de Morir de riure, de Stelios Kouloglou, periodista, documentalista i eurodiputat per Syriza al Parlament Europeu, i un col·loqui protagonitzat, entre d´altres, per Gonzalo Boye, advocat, professor de dret processal penal i exeditor de la revista Mongolia.

Morir de riure tracta les relacions entre sàtira i política des de les files de l´activisme. S´articula a través de tres històries, la dels nord-americans The Yes Men, la de l´humorista alemany Martin Sonneborn, editor de la revista Titanic i eurodiputat, i la de les activistes Flashmob i les seves accions anti-CETA i TTIP a Brussel·les. Tanca el documental l´última entrevista que va concedir Charb, editor de Charlie Hebdo.

Presenta: Isaac Monclús

Participants: Stelios Kouloglou i Gonzalo Boye, entre d´altres

Web i dades de contacte

Web:
www.cccb.org
E-mail:
wespais@cccb.org
E-mail:
info@cccb.org
Telèfon:
933064100
Fax:
933064101

Horaris

Dissabte a les 18:30h.

Preus

Entrada Gratuïta.