Teatre "El bufón del Rey Lear"

Del 01/02/2018 al 25/02/2018


El Bufó del Rei Lear, un dels més carismàtics personatges de l'obra de Shakespeare, ens porta la seva versió de la tragèdia anglesa per excel·lència.

Murri, sarcàstic, astut i burleta, el Bufó del rei narra les immundes lluites del poder des de la seva perspectiva crítica i satírica.

El Rei Lear, en l'ocàs del seu regnat ha dividit el regne entre els seus 3 filles, però un caprici desproporcionat de l'ancià rei desencadena una lluita de poders que acabarà involucrant a tot un poble.

Una versió amb ressons de contemporaneïtat i carregada de picades d'ullet al convuls present a on la història secundària ens porta fins als nostres problemàtics dies, qüestionant el paper de la reialesa en el món modern, les polítiques culturals i les eternes lluites de classes.

El Bufó del Rei Lear és el cinquè monòleg teatral de Felipe Cabezas, en què recupera l'ús de màscares i incideix un llenguatge dinàmic, visual i intens, passant per diversos estats interpretatius. Amb la direcció actoral (i ull extern) de Jordi Pérez (la Vilella) la direcció d'art d'Anna Chwaliszewska (Trilogia Mozart) i la audioescena d'Orestes Gas (Incendis i Caligula).

Web i dades de contacte

Web:
www.salafenix.com
Telèfon:
931802518

Horaris

De dijous a diumenge a les 21:00h.

Preus

Entrada general de: 16.6 €
- Descompte Carnet Biblioteca: 13.60 €
- Aturats/Tarjeta Rosa/Estudiants: 12.60 €
- Club TR3SC: 8.60 €
- Persona Discapacitada i/o Acompanyant: 8.60 €
- Estudiants de teatre/cine: 10.60 €
- Menors de 14 anys: 8.60 €
- Amics sala Fènix: 8.60 €.

Altres

Es venen les entrades a:
Sala Fènix.
Se celebra a:
Sala Fènix.
On?
Sala Fènix
C Riereta, 31
Com arribar