Teatre "Rachel Arieff. Sueños americanos"

Del 21/02/2018 al 07/03/2018


"El millor país del món: així en diuen els vilatans que mai han anat a un altre lloc." Així diu l'artista Rachel Arieff que, fa 13 anys, va deixar el seu país natal per venir a viure a Espanya. Ara, en un monòleg ple de personatges colorits, aventures estranyes i emocions dispars, ens porta de viatge a un temps i lloc llunyà anomenat Estats Units d'Amèrica.

Allà coneixem al seu avi captaire, pugem la 2a Torre Bessona del World Trade Center, vam conversar amb el seu carismàtic però desafortunat germà en el dia del seu aniversari, i vam acabar a Hollywood, en un maltractat cotxe amb història pròpia.

La Arieff combina malenconia amb rialles mentre recalca les contradiccions del país d'extrems: de milionaris i captaires, dels anomenats "valors familiars" i fills oblidats; i de somnis de fama i fortuna que brollen en un entorn de desesperació.

Una reflexió tragicòmica sobre les arrels de l'artista i el caràcter del seu país, Somnis americans treu la màscara d'una terra que molts creuen conèixer i que pocs coneixen.

Web i dades de contacte

Web venda d'entrades:
www.barts.cat
Telèfon:
933248492 Taquilla
Oficines:
933248494

Horaris

21 de febrer, 1 de març, 7 de març a les 21:00h.

Preus

Entrada general de: 12 €
Més despeses de gestió.

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.
On?
Barts, Barcelona on Stage
Av Paral.lel, 62
Com arribar