Vine a la Festa Major del Raval!

12/07/16

Aquest cap de setmana finalment arriba la Festa Major del Raval 2016 amb activitats per a tot el barri i per a tota la família. No et perdis el gran sarau que han muntat les entitats del barri i gaudeix del juliol al Raval!

La Festa Major del Raval començarà aquest dijous 14 de juliol amb el pregó, la cercavila de les societats corals del Raval i el ball i cercavila de gegants, capgrossos, bouets i vaqueta del Raval, i finalitzarà el diumenge 17 de juliol amb la 3a Mostra Internacional de CineMigrante.

Durant tot el divendres i tot el cap de setmana podrem gaudir de diverses activitats i propostes per als veïns, veïnes i per a totes les persones que es vulguin acostar al barri amb ganes de disfrutar de la Festa. Des d’activitats esportives, titelles, tallers i jocs per als infants; curses atlètiques, torneigs esportius, xocolatada i música per als joves, passant per una bona dosi d’actuacions musicals i de concerts (des del punk a l’electrònica, i sense oblidar les músiques del món), diferents tipus de tallers –com els de henna o de bollywood-, diverses degustacions gastronòmiques i sopars populars, mercats de segona mà, un curiós tren de rentat humà i sense oblidar, evidentment,  la Gran Diada Castellera, el Correfoc, la cercavila i la diada Bastonera amb les colles de ball de bastons.

Una festa que no para de créixer pensada per a tots els gustos!

Descobreix aquí totes les activitats: Agenda de la Festa Major del Raval