Concert "Brothers in Band 2018"

02/03/2018


"Vaig pensar que era una gravació nostra", Guy Fletcher (Teclista de Dire Straits & Mark Knopfler).

El considerat millor espectacle internacional homenatge a Dire Straits té un nom: Brothers in Band, i arribarà a BARTS el 2 març 2018 amb un xou que repassarà el millor de la discografia de Dire Straits amb una posada en escena única.

Barcelona serà de nou una de les parades obligades dins de la gira que travessa Espanya, França, Alemanya i Luxemburg.

Amb "The Very Best of Dire Straits" Brothers in Band ens transportarà en la seva particular màquina del temps a través d'un seleccionat i cuidat repertori que pertany ja a la memòria col·lectiva de diverses generacions, amb un ampli repertori que reviurà el so net i cristal·lí de Down to the Waterline, el antològic riff de Money For Nothing, i passarà per clàssics com Sultans of Swing, Telegraph Road, Romeu & Juliet, Tunnel of Love, Industrial Disease, Sota Far Away, Single Handed Sailor o Lady Writer entre molts d'altres.

Brothers in Band està format per 9 músics que interpreten els grans èxits de la banda anglesa entre els anys 1978 i 1991. Amb un altíssim nivell de recreació, l'espectacle de Brothers in Band ha estat reconegut tant per públic com per crítica, però són les paraules de Guy Fletcher les que parlen per si mateixes.
Milers d'espectadors ja han gaudit d'aquesta màquina en el temps. viu la experiència Dire Straits amb Brothers in Band a Barts Barcelona.

Web i dades de contacte

Web venda d'entrades:
www.barts.cat
Telèfon:
933248492 Taquilla
Oficines:
933248494

Horaris

Divendres a les 21:00h.

Preus

Entrada general de: 22 a 35 €
Més despeses de gestió.

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.
On?
Barts, Barcelona on Stage
Av Paral.lel, 62
Com arribar