Concert "Kyle Dixon & Michael Stein (of SURVIVE) perform the music of Stranger Things"

03/04/2018


Hi ha dues coses que no poden faltar en una bona pel·lícula (o sèrie) de terror: un monstre a l´alçada de les fosques circumstàncies i una banda sonora que posi la pell de gallina fins al més valent dels espectadors. Sense Demogorgons a la vista, però amb l´objectiu de submergir el públic dins el que ja és un dels soundtracks més icònics dels darrers anys, els membres de S U R V I V E, Kyle Dixon i Michael Stein projectaran les llums i ombres de la seva música a la sala Barts el proper 3 d´abril per presentar en directe les cançons que han creat per a l´èxit de Netflix "Stranger Things".

Coincidint amb l´estrena de la segona temporada de la sèrie, avui s´anuncia l´arribada a Barcelona de "Kyle Dixon & Michael Stein (of S U R V I V E ) perform the music of Stranger Things", un concert on els músics d´Austin imaginen el so del terror com si fossin a l´any 1983 per lliurar una partitura carregada de sintetitzadors, atmòsferes inquietants i el punt just de nostàlgia. Buscant en el concepte a Carpenter i a Moroder en el so, els artistes apunten que han introduït "nous estils a la composició per a aquesta nova temporada, creant elements que suportin la història però alhora sent fidels al so dels primers capítols". Com sonaran els nous calfreds que ens esperen en aquesta ocasió a Hawkins?

Dixon i Stein, els guanyadors d´un EMMY per aquell primer soundtrack que van actuar amb la seva banda a la passada edició de Primavera Sound, han tornat a confiar en l´embruix de l´electrònica i els teclats analògics per viatjar en el temps i endur-se el públic amb ells.

Web i dades de contacte

Web:
www.primaverasound.com
Web venda d'entrades:
www.ticketmaster.es
Web venda d'entrades:
www.barts.cat
Telèfon:
933248492 Taquilla
Oficines:
933248494

Horaris

Dimarts a les 20:00h. Entrades a la venda
a partir del 2 de novembre.

Preus

Entrada general de: 23 a 27 €.

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Ticketmaster.
On?
Barts, Barcelona on Stage
Av Paral.lel, 62
Com arribar