Concert "Mirabai Ceiba amb Bogdan Djucik & Amigos"

12/05/2018


Mirabai Ceiba amb Bogdan Djukic al violí i percussions, i ambels invitats especials Tina Malia & Gonzalo Paniagua tornen a Barcelona, el concert del 12 de maig 2018, a les 20:00 a la Sala BARTS.

Els delicats sons d'arpa, piano, i la barreja de guitarra amb veus amorosament entrellaçades descriuen la música de Mirabai Ceiba. Els seus concerts són celebracions per a la pau i l'amor que encarnen en la música com a llenguatge universal que uneix a tots els pobles, cultures i tradicions del món.

Mirabai Ceiba és un duo format pel guitarrista / cantant Markus Sieber i la cantant / arpista / pianista Angelika Baumbach. Vénen de diferents parts del món. Markus és d'Alemanya Oriental. Angelika va néixer a Tucson, Arizona, i es va criar en un petit poble prop de la ciutat de Mèxic, la filla d'una mare mexicana i pare alemany.

Junts, Angelika i Markus han forjat un nou estil atractiu de la música devocional del món barrejant mantres en gurmukhi de la tradició de Kundalini Ioga amb cançons originals en anglès i espanyol, que reflecteixen una influència nativa americana i també atrauen les paraules de saviesa de Rumi, Thich Nhat Hanh, Guru Nanak i Yogi Bhajan. En concert, inspiren a tots els presents a cantar junts en un esperit d'amor i unitat

Web i dades de contacte

Web venda d'entrades:
www.barts.cat
Telèfon:
933248492 Taquilla
Oficines:
933248494

Horaris

Dissabte a les 20:00h.

Preus

Entrada general de: 22 €
Més despeses de gestió.

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.
On?
Barts, Barcelona on Stage
Av Paral.lel, 62
Com arribar