Concert "Revolver"

04/05/2018


Més de seixanta concerts de Revólver amb banda contemplen la gira de l'actual disc. Temes amb totes les tonalitats han estat interpretats en escenaris de tota la geografia peninsular amb l'energia que només aquesta banda podria fer-ho.

Encara així un gran esdeveniment musical està per arribar i Barcelona va a ser l'amfitriona d'aquest fet: CAPITOL TOUR. ACÚSTIC. Sens dubte la millor forma de conèixer l'ADN cadascun dels temes que conformen l'últim treball discogràfic i ser protagonista de la trobada cara a cara i sense intermediaris amb Carlos Goñi."

Revólver, Capitol, un disc que suposa per a Carlos Goñi una volta a les arrels en el musical i una sortida de l'àmbit multinacional per embarcar-se en la independència pura i dura. Les lletres d'aquest disc narren el que li ha succeït al seu autor en els últims tres anys "de pell cap a dins", a diferència de la visió més expansiva que lluïa en la seva antecedent Babilonia.

Aquest àlbum suposa per tant una forma de tornar a mirar al passat, a l'essència del que li va fer a Carlos Goñi formar Revólver fa gairebé tres dècades, però sense quedar-se ancorat en la nostàlgia. Com diu en el primer single extret d'aquest treball, Black Jack: "Tots els meus principis comencen pel final"

Web i dades de contacte

Web venda d'entrades:
www.barts.cat
Telèfon:
933248492 Taquilla
Oficines:
933248494

Horaris

Divendres a les 21:00h.

Preus

Entrada general de: 24 €
Més despeses de gestió.

Altres

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.
On?
Barts, Barcelona on Stage
Av Paral.lel, 62
Com arribar